Fusilli so zeleninovou červenou omáčkou podľa výberu (s baklažánom alebo olivami)

Do 30 minút
Pre 3 osoby
Zdieľať recept:
Vytlačiť recept:

Ingrediencie

  • 1 balenie Bonduelle Legumio fusilli z cíceru a kukurice, 250 g
  • 1 balenie Bonduelle zeleninovej omáčky s baklažánom, 460 g / alebo Bonduelle zeleninovej omáčky s olivami (460 g)
  • Parmezán na posypanie

Postup prípravy receptu

  1. Zeleninové fusilli vložíme do vriacej osolenej vody a necháme variť 6 min., následne ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
  2. Na panvici zohrejeme zeleninovú omáčku Bonduelle, asi 5 min.
  3. Keď je omáčka teplá, primiešame zeleninové penne.
  4. Pred podávaním posypeme parmezánom.
  5. BON APPÉTIT!

Obľúbené recepty

Cícerové sušienky

Do 40 minut

Opečené šampiňóny s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestom

Do 30 minut