1. >Recepty
  2. >Fusilli so zeleninovou červenou omáčkou podľa výberu (s baklažánom alebo olivami)

Fusilli so zeleninovou červenou omáčkou podľa výberu (s baklažánom alebo olivami)

Stredné
3 osôb
30 min
11 min
Stredné
Ingrediencie
pre 3 osôby
1 balenie Bonduelle Legumio fusilli z cíceru a kukurice (250 g)

1 balenie Bonduelle zeleninovej omáčky s baklažánom (460 g ) alebo Bonduelle zeleninovej omáčky s olivami (460 g)

parmezán na posypanie
ingrediencie pre 3 osôb
1 balenie Bonduelle Legumio fusilli z cíceru a kukurice (250 g)

1 balenie Bonduelle zeleninovej omáčky s baklažánom (460 g ) alebo Bonduelle zeleninovej omáčky s olivami (460 g)

parmezán na posypanie
  1. krok 1
    Zeleninové fusilli vložíme do vriacej osolenej vody a 6 minút varíme. Scedíme a prepláchneme studenou vodou.
  2. krok 2
    Na panvici zohrejeme zeleninovú omáčku Bonduelle, asi 5 minút.
  3. krok 3
    Keď je omáčka teplá, primiešame zeleninové penne.
  4. krok 4
    Pred podávaním posypeme parmezánom.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda