1. >Recepty
  2. >Quinoa čokoládová torta

Quinoa čokoládová torta

Stredné
5 osôb
60 min
45 min
Stredné
Ingrediencie
pre 5 osôby
2 balenia Bonduelle mini quinoa (2x 106 ml)

1 a ½ šálky vody

⅓ šálky mlieka

4 veľké vajcia

vanilka

¾ šálky rozpusteného masla

1 a ½ šálky cukru

1 šálka kakaa

1/2 čajovej lyžičky prášku do pečiva

½ čajovej lyžičky soli
ingrediencie pre 5 osôb
2 balenia Bonduelle mini quinoa (2x 106 ml)

1 a ½ šálky vody

⅓ šálky mlieka

4 veľké vajcia

vanilka

¾ šálky rozpusteného masla

1 a ½ šálky cukru

1 šálka kakaa

1/2 čajovej lyžičky prášku do pečiva

½ čajovej lyžičky soli
  1. krok 1
    Rúru rozohrejeme na 180 stupňov.
  2. krok 2
    Mlieko, vajcia, vanilku, quinou a maslo rozmixujeme dohladka.
  3. krok 3
    Cukor rozmiešame s kakaom, soľou a práškom do pečiva a všetko dáme do mixéra. Všetko dôkladne rozmixujeme na jemné cesto (čím hladšie cesto, tým bude jemnejšia torta).
  4. krok 4
    Cesto dáme do vymastenej tortovej formy (s priemerom cca 20 cm). Pečieme cca 45 minút. (Pre kontrolu pichneme špajľou do stredu a ak sa cesto na špajľu nelepí, je torta upečená.)
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda