Rigatoni so šampiňónmi

Do 30 minút
Pre 2 osoby
Zdieľať recept:
Vytlačiť recept:

Ingrediencie

  • 1 balenie Bonduelle Legumio zeleninové rigatoni z hrášku a cukety, 250 g
  • 1 PL olivového oleja
  • 1 a 3/4 šálky šampiňónov
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 balenie konzervovaných ošúpaných paradajok
  • 1 ČL sušeného drveného rozmarínu
  • 1/2 ČL sušeného oregana
  • 2 šálky čerstvého špenátu
  • Trocha parmezánu na posypanie

Postup prípravy receptu

  1. Zeleninové rigatoni vložíme do vriacej osolenej vody a necháme variť 7 min., následne ich scedíme a prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a premiestnime do veľkej misy.
  2. Rozpálime si veľkú panvicu a na stredom plameni restujeme šampiňóny cca 4-6 min., kým nezmäknú, pridáme pretlačený cesnak a varíme ešte 1 min.
  3. Pridáme konzervované paradajky, rozmarín a oregano a necháme prejsť varom.
  4. Pridáme špenát a varíme ešte cca 5 min.
  5. Následne pridáme uvarené rigatoni a všetko poriadne premiešame.
  6. Pred podávaním posypeme nastrúhaným parmezánom.
  7. BON APPÉTIT!

Obľúbené recepty

Cícerové sušienky

Do 40 minut

Opečené šampiňóny s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestom

Do 30 minut