krok 1
V hrnci privedieme do varu vodu. Fusilli vložíme do vody, osolíme a 6 minút varíme. Scedíme a opláchneme studenou vodou.
krok 2
Mrkvu a šalotku ošúpeme a pokrájame nadrobno. Zeler pokrájame na tenké plátky.
krok 3
V hrnci rozohrejeme olej, vsypeme zeler, mrkvu, šalotku a opekáme dozlatista. Pridáme mäso a restujeme, dokým sa nevyparí všetka tekutina. Na strednom ohni to trvá cca 15 minút.
krok 4
K zmesi prilejeme víno. Len čo sa odparí, vmiešame paradajkový pretlak. Potom prilejeme vodu, aby bolo mäso ponorené. Prikryjeme a varíme na strednom ohni cca 45 minút, až kým mäso nebude prepečené, šťavnaté a bez nadmernej tekutiny. Keď sa mäso pripeká, podlejeme ho vodou. Ochutíme soľou a čiernym korením.
krok 5
Uvarené fusilli zmiešame s ragú a posypeme strúhaným parmezánom.