1. >Recepty
  2. >Cereali s hubami a parmezánom

Cereali s hubami a parmezánom

Jednoduché
2 osôb
15 min
6 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)

sezónne huby

1 balenie baby špenátu

parmezán

2 polievkové lyžice olivového oleja

soľ

čierne korenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)

sezónne huby

1 balenie baby špenátu

parmezán

2 polievkové lyžice olivového oleja

soľ

čierne korenie
  1. krok 1
    Na panvici rozohrejeme olivový olej a sprudka na ňom orestujeme nakrájané huby.
  2. krok 2
    Pridáme celé balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou, podľa chuti okoreníme a zhruba 6 minút restujeme.
  3. krok 3
    Tesne pred koncom pridáme ¾ balenia baby špenátu a premiešame.
  4. krok 4
    Podávame posypané nastrúhaným parmezánom a ozdobené lístkami špenátu.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda