1. >Recepty
  2. >Cisárske zemiaky

Cisárske zemiaky

Jednoduché
4 osôb
60 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Cisárska zeleninová zmes Bonduelle (Royal Mix) (400 g)

100 g šampiňónov Bonduelle

200 g smotany na šľahanie, vysokopercentnej

2 vajcia

800 g zemiakov varených v šupke

20 g korenia

50 g syra

40 g oleja alebo masla
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Cisárska zeleninová zmes Bonduelle (Royal Mix) (400 g)

100 g šampiňónov Bonduelle

200 g smotany na šľahanie, vysokopercentnej

2 vajcia

800 g zemiakov varených v šupke

20 g korenia

50 g syra

40 g oleja alebo masla
  1. krok 1
    Uvarené zemiaky pokrájame na plátky.
  2. krok 2
    Zeleninu necháme voľne rozmrznúť.
  3. krok 3
    Plátky kladieme do zapekacej formy vo vrstvách, ktoré prekladáme okorenenou zeleninovou zmesou Royal Mix a šampiňónmi. Zalejeme smotanou s rozšľahanými vajcami.
  4. krok 4
    Osolíme, okoreníme, navrchu posypeme syrom a dáme zapiecť.
  5. krok 5
    Podávame ako prílohu alebo ako ľahké hlavné jedlo.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda