1. >Recepty
  2. >Dúhový Coleslaw

Dúhový Coleslaw

Stredné
4 osôb
15 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle strúhaná cvikla Vapeur (425 ml)

200 g mrkvy

200 g zeleru

½ hlávky čerstvej bielej kapusty

1 malá žltá paprika

6 jarných cibuliek

50 g hrozienok

Dresing:

150 ml bieleho jogurtu

2 polievkové lyžice smotany na varenie

1 strúčik cesnaku

2 – 3 polievkové lyžice čerstvej citrónovej šťavy

soľ, korenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle strúhaná cvikla Vapeur (425 ml)

200 g mrkvy

200 g zeleru

½ hlávky čerstvej bielej kapusty

1 malá žltá paprika

6 jarných cibuliek

50 g hrozienok

Dresing:

150 ml bieleho jogurtu

2 polievkové lyžice smotany na varenie

1 strúčik cesnaku

2 – 3 polievkové lyžice čerstvej citrónovej šťavy

soľ, korenie
  1. krok 1
    Najprv urobíme dresing: zmiešame jogurt so smotanou, pridáme rozdrvený cesnak, citrónovú šťavu a podľa chuti osolíme a okoreníme. Dresing dáme odležať do chladničky.
  2. krok 2
    Kapustu nastrúhame do misy a niekoľko minút rukou stláčame, aby krásne zmäkla.
  3. krok 3
    Papriku zbavíme semienok a nakrájame na tenké rezance, cibuľky nakrájame na kolieska.
  4. krok 4
    Nastrúhame mrkvu, zeler a pridáme 1 balenie strúhanej repy, ktorú pred pridaním zlejeme.
  5. krok 5
    Nakoniec pridáme ešte hrozienka a všetko poriadne premiešame.
  6. krok 6
    Podávame s dresingom.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda