1. >Recepty
  2. >Kuracie maso s fazuľami v paradajkovej omáčke

Kuracie maso s fazuľami v paradajkovej omáčke

Jednoduché
4 osôb
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Bon Menu Hot Tomato (425 ml)

1 balenie Bonduelle fazuľové struky Vapeur (425 ml) alebo mrazené Bonduelle zelené fazuľové struky celé Vapeur (300 g)

olivový olej

1 malá najemno pokrájaná červená cibuľa

2 prelisované strúčiky cesnaku

1 čajová lyžička rozdrveného čili korenia

1 čajová lyžička osolených kapár, umytých, osušených a pokrájaných

2 polievkové lyžice čerstvo posekanej petržlenovej vňate

2x 250 g kuracích prs, prekrojených pozdĺžne na polovicu
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Bon Menu Hot Tomato (425 ml)

1 balenie Bonduelle fazuľové struky Vapeur (425 ml) alebo mrazené Bonduelle zelené fazuľové struky celé Vapeur (300 g)

olivový olej

1 malá najemno pokrájaná červená cibuľa

2 prelisované strúčiky cesnaku

1 čajová lyžička rozdrveného čili korenia

1 čajová lyžička osolených kapár, umytých, osušených a pokrájaných

2 polievkové lyžice čerstvo posekanej petržlenovej vňate

2x 250 g kuracích prs, prekrojených pozdĺžne na polovicu
  1. krok 1
    Rozohrejeme panvicu a pridáme olivový olej.
  2. krok 2
    Na rozpálenú panvicu pridáme cibuľu a cca 5 mnút restujeme.
  3. krok 3
    Pridáme cesnak a čili, premiešame a restujeme ďalšiu minútu, aby sa uvoľnila aróma.
  4. krok 4
    Znížime teplotu, pridáme fazuľu, kapary a varíme cca 5 minút. Ochutíme korením a primiešame polovicu petržlenovej vňate.
  5. krok 5
    Medzitým ohrejeme nepriľnavú panvicu na vysokú teplotu a pridáme olivový olej.
  6. krok 6
    Pridáme kuracie prsia a opekáme niekoľko minút z každej strany dozlatista.
  7. krok 7
    Kuracie prsia rozdelíme na taniere a prelejeme fazuľovou zmesou.
  8. krok 8
    Ozdobíme petržlenovou vňaťou. Môžete podávať so zelenými fazuľovými strukmi Bonduelle Vapeur.
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda