1. >Recepty
  2. >Omeleta Rustica

Omeleta Rustica

Stredné
3 osôb
20 min
Lacné
Ingrediencie
pre 3 osôby
1 balenie Bonduelle Bon menu rustica (425 ml)

8 vajec

trochu masla

nakrájaný petržlen

soľ, čierne korenie

cherry paradajky
ingrediencie pre 3 osôb
1 balenie Bonduelle Bon menu rustica (425 ml)

8 vajec

trochu masla

nakrájaný petržlen

soľ, čierne korenie

cherry paradajky
  1. krok 1
    Do malej misky rozbijeme všetky vajcia.
  2. krok 2
    Na panvici roztopíme trochu masla a vylejeme naň všetky vajcia.
  3. krok 3
    Keď je omeleta takmer hotová, navrch omelety pridáme celé balenie Bonduelle, pokrájané rajčiny a ešte pár minút smažíme.
  4. krok 4
    Pred podávaním omeletu prehneme na polovicu, posypeme nakrájaným petržlenom.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda