1. >Recepty
  2. >Šalát so zelenou fazuľou a kukuricou

Šalát so zelenou fazuľou a kukuricou

Jednoduché
4 osôb
20 min
3 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle mini kukurica

1 balenie Bonduelle mrazená zelená fazuľa Vapeur (300 g)

15 g orechov kešu

8 cherry paradajok

2 polievkové lyžice olivového oleja

2 polievkové lyžice citrónovej šťavy

1 malá cibuľa

za menšiu hrsť listov hladkolistého petržlenu

soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle mini kukurica

1 balenie Bonduelle mrazená zelená fazuľa Vapeur (300 g)

15 g orechov kešu

8 cherry paradajok

2 polievkové lyžice olivového oleja

2 polievkové lyžice citrónovej šťavy

1 malá cibuľa

za menšiu hrsť listov hladkolistého petržlenu

soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
  1. krok 1
    Na suchej panvici orestujeme orechy kešu.
  2. krok 2
    Paradajky cherry prekrojíme na polovice, scedíme kukuricu a na panvici na troche masla krátko orestujeme zelenú fazuľu (cca 3 minúty).
  3. krok 3
    Cibuľu nakrájame na tenké plátky a všetko spolu zmiešame v servírovacej nádobe.
  4. krok 4
    Na dresing zmiešame citrónovú šťavu, olivový olej, soľ a čerstvo pomleté čierne korenie.
  5. krok 5
    Dresing dobre premiešame so zeleninou a ozdobíme nadrobno nasekanými lístkami petržlenu.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda