1. >Recepty
  2. >Zelené rezance

Zelené rezance

Stredné
2 osôb
30 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Bon menu Provencale (425 ml)

za hrsť zeleného cukrového hrášku

za hrsť šampiňónov

1 strúčik cesnaku

1 vrecúško miso pasty

polovica zázvoru

polovica brokolice

za veľkú hrsť baby špenátu

100 g ryžových rezancov

zopár vetvičiek čerstvého koriandra
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Bon menu Provencale (425 ml)

za hrsť zeleného cukrového hrášku

za hrsť šampiňónov

1 strúčik cesnaku

1 vrecúško miso pasty

polovica zázvoru

polovica brokolice

za veľkú hrsť baby špenátu

100 g ryžových rezancov

zopár vetvičiek čerstvého koriandra
  1. krok 1
    Pripravíme si polovicu cukrového hrášku, šampiňóny, olúpaný a nakrájaný cesnak a olúpaný a nastrúhaný zázvor.
  2. krok 2
    Na panvici zriedime miso pastu podľa inštrukcií na obale.
  3. krok 3
    Privedieme k varu a pridáme brokolicu, hríby, cukrový hrášok.
  4. krok 4
    Varime, dokým brokolica nie je mäkká.
  5. krok 5
    Pridajte špenát, zázvor, cesnak a rezance.
  6. krok 6
    Varte, dokiaľ rezance nezmäknú.
  7. krok 7
    Nakoniec ozdobte čerstvým koriandrom.
  8. krok 8
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda