1. >Recepty
  2. >Zeleninová Šakšuka

Zeleninová Šakšuka

Zeleninová Šakšuka
Stredné
4 osôb
25 min
18 min
Drahé
Ingrediencie
pre 4 osôby
2 cibule

1 strúčik cesnaku

1 pór

1 balenie Bonduelle mrazený listový špenát (400 gr)

½ lyžičky rasce

4 vajcia

100 g fety

čili

koriander

kôpor
ingrediencie pre 4 osôb
2 cibule

1 strúčik cesnaku

1 pór

1 balenie Bonduelle mrazený listový špenát (400 gr)

½ lyžičky rasce

4 vajcia

100 g fety

čili

koriander

kôpor
  1. krok 1
    Nakrájanú cibuľu a cesnak opražíme na olivovom oleji.
  2. krok 2
    Pridáme najemno nakrájaný pór, 500 g špenátu a ½ lyžičky rasce.
  3. krok 3
    Prikryjeme a asi 10 minút dusíme, kým zelenina nebude mäkká.
  4. krok 4
    Osolíme, okoreníme a pridáme vajcia.
  5. krok 5
    Povaríme 5 –7 minút, aby bielky boli uvarené, ale žĺtky stále tekuté.
  6. krok 6
    Posypeme fetou, ochutíme čili a trochou čerstvého koriandra alebo kôpru. BON APPÉTIT!
Zdravá a chutná, nekonečné možností, to je zeleninová šakšuka. Bonduelle špenát a ďalšia zelenina v kombinácií s feta syrom môžu byť chutným obedom aj večerou.
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda