krok 1
V hrnci privedieme do varu vodu. Rigatoni vložíme do vody, osolíme a 7 minút varíme. Scedíme a opláchneme studenou vodou.
krok 2
V panvici na oleji opečieme cesnak a cibuľu, pridáme huby a chvíľu restujeme. Zalejeme bielym vínom. Ochutíme soľou a čiernym korením.
krok 3
Tvaroh zmiešame s väčšou časťou strúhaného parmezánu.
krok 4
Uvarené rigatoni scedíme a pridáme do hubovej zmesi, kde by malo zostať trochu vína. Pridáme špenát a premiešame, víno ochutené hubami necháme vsiaknuť do cestovín.
krok 5
Vypneme sporák a zľahka vmiešame tvaroh, ktorý pridávame po lyžiciach, netreba ho úplne premiešať. Pridáme orechy. Podávame pokvapkané kvalitným olivovým olejom a posypané strúhaným parmezánom.