Opečené šampiňóny s bagetkou

Zdieľať recept:
Vytlačiť recept:

Ingrediencie

  • 1 balenie Bonduelle šampiňónov krájaných (425 ml)
  • 1 syr lučina
  • 1 rustikálna bageta
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 PL masla
  • hrsť žeruchy

Postup prípravy receptu

  1. Najskôr si nakrájame bagetu na rovnako veľké kúsky a na panvici osmažíme do chrumkava, prípadne zapečieme v rúre.
  2. Medzitým si zlejeme Bonduelle krájané šampiňóny a vhodíme ich na panvicu s rozpusteným maslom.
  3. Šampiňóny opekáme dozlatista a ku koncu pridáme na plátky nakrájaný cesnak.
  4. Opekáme ešte minútu a potom odstavíme z platne.
  5. Opečené šampiňóny nakladieme na chrumkavú bagetku s vrstvou lučiny a ozdobíme žeruchou.
  6. BON APPÉTIT!

Obľúbené recepty

Cícerové sušienky

Do 40 minut

Opečené šampiňóny s bagetkou

Cícerové sušienky

Do 40 minut