Penne s lososom a bazalkou

Do 30 minút
Pre 2 osoby
Zdieľať recept:
Vytlačiť recept:

Ingrediencie

  • 1 balenie Bonduelle Legumio penne z červenej šošovice a mrkvy, 250 g
  • 4 filety z lososa na kúsky
  • 2 šalotky
  • 250 ml smotany
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • soľ, mleté čierne korenie
  • bazalka na dozdobenie

Postup prípravy receptu

  1. Zeleninové penne vložíme do vriacej osolenej vody a necháme variť 7 min., následne ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
  2. Lososa a šalotku opečieme.
  3. Podlejeme smotanou, dochutíme soľou, čiernym korením a citrónovou šťavou.
  4. Uvarené penne primiešame k lososovi a pred podávaním ozdobíme bazalkou.
  5. BON APPÉTIT!

Obľúbené recepty

Cícerové sušienky

Do 40 minut

Opečené šampiňóny s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestom

Do 30 minut