1. >Recepty
  2. >Penne s lososom a bazalkou

Penne s lososom a bazalkou

Stredné
2 osôb
30 min
7 min
Drahé
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Legumio penne z červenej šošovice a mrkvy (250 g)

4 lososové filé pokrájané na kúsky

2 šalotky

250 ml smotany

1 polievková lyžica citrónovej šťavy

soľ, mleté čierne korenie

bazalka na ozdobenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Legumio penne z červenej šošovice a mrkvy (250 g)

4 lososové filé pokrájané na kúsky

2 šalotky

250 ml smotany

1 polievková lyžica citrónovej šťavy

soľ, mleté čierne korenie

bazalka na ozdobenie
  1. krok 1
    Zeleninové penne vložíme do vriacej osolenej vody a 7 minút varíme. Scedíme a prepláchneme studenou vodou.
  2. krok 2
    Lososa a šalotku opečieme.
  3. krok 3
    Podlejeme smotanou, ochutíme soľou, čiernym korením a citrónovou šťavou.
  4. krok 4
    Uvarené penne primiešame k lososovi a pred podávaním ozdobíme bazalkou.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda