1. >Recepty
  2. >Frittata s fazuľkou a syrom

Frittata s fazuľkou a syrom

Stredné
4 osôb
30 min
10 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 plechovka Bonduelle Vapeur zelenej fazuľky (425 ml)

6 veľkých vajec

50 ml mlieka

20 g strúhaného parmezánu

4 jarné cibuľky

100 g cherry paradajok

1 čajová lyžička masla

40 g kozieho syra

za hrsť rukoly

parmezán na posypanie
ingrediencie pre 4 osôb
1 plechovka Bonduelle Vapeur zelenej fazuľky (425 ml)

6 veľkých vajec

50 ml mlieka

20 g strúhaného parmezánu

4 jarné cibuľky

100 g cherry paradajok

1 čajová lyžička masla

40 g kozieho syra

za hrsť rukoly

parmezán na posypanie
  1. krok 1
    Rúru predhrejeme na 180 ºC.
  2. krok 2
    V miske vyšľaháme vajcia s mliekom a strúhaným parmezánom, ochutíme soľou a korením.
  3. krok 3
    V panvici vhodnej do rúry rozpustíme za lyžičku masla a orestujeme na nej jarnú cibuľku.
  4. krok 4
    Do panvice pridáme cherry paradajky a fazuľku. Zeleninu zalejeme vaječnou zmesou. Na miernom ohni varíme pod pokrievkou 5 minút.
  5. krok 5
    Na frittatu rovnomerne rozmiestnime kozí syr a necháme v panvici dozlatista dopiecť v rúre 7 – 10 minút.
  6. krok 6
    Hotovú frittatu posypeme čerstvou rukolou a parmezánom. Podávame s pečivom.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda