1. >Recepty
  2. >Penne s cviklou

Penne s cviklou

Stredné
2 osôb
30 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Légumio penne z červenej šošovice a mrkvy (250 g)

2 balenia Bonduelle Vapeur cvikla strúhaná

soľ

citrónová kôra

čerstvé čierne korenie

olivový olej

6 polievkových lyžic mascarpone

trocha viacej vody

8 polievkových lyžíc ricotty

čerstvá posekaná petržlenová vňať
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Légumio penne z červenej šošovice a mrkvy (250 g)

2 balenia Bonduelle Vapeur cvikla strúhaná

soľ

citrónová kôra

čerstvé čierne korenie

olivový olej

6 polievkových lyžic mascarpone

trocha viacej vody

8 polievkových lyžíc ricotty

čerstvá posekaná petržlenová vňať
  1. krok 1
    Dáme variť dobre osolenú vodu na cestoviny. V panvici rozpálime lyžicu olivového oleja a na ňom osmažíme cviklu. Potom ju osolíme, okoreníme a pridáme citrónovú kôru z polovice citróna. Dobre premiešame a vmiešame riccottu a mascarpone.
  2. krok 2
    Prilejeme trochu horúcej vody, aby sme mali dostatočne tekutú omáčku (ale stále ide o hustejší typ omáčky).
  3. krok 3
    Uvarené cestoviny zlejeme a vmiešame do zmesi s cviklou, pridáme čerstvú petržlenovú vňať, premiešame, ochutíme soľou a čiernym korením. Ihneď podávame.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda