Ak z niečoho v Bonduelle nikdy nezľavíme, potom je to kvalita našich výrobkov!
Kvalitu neúnavne kontrolujeme v priebehu celého procesu výroby, počínajúc zberom až po skladovanie potravín.
Aká je úloha našich kontrolných tímov? Zabezpečiť celý rad kontrol behom všetkých výrobných etáp: od prijatia primárnych surovín, cez výrobné linky až po expedíciu.
V rámci našej nepretržitej bezpečnostnej stratégie sme v rokoch 2017-2018 vykonali 64 688 bezpečnostných potravinových kontrol našej konzervovanej, mrazenej, čerstvej i lahôdkovej zeleniny!
Naše výrobne sú navyše nositeľmi certifikácie ISO 9001, ISO 22000 a štandardov IFS a BRC garantujúcich kvalitu našich výrobkov.
Týmto spôsobom odpovedáme na hlavnú aktuálnu požiadavku potravinového priemyslu: posilnenie dôvery spotrebiteľov!