Mnoho z nás (a nejde len o deti!) sa stále vyhýba zelenine, ktorú často vnímame len ako prílohu či dokonca dekoráciu jedla. Podľa štúdie « Usage et Attitude » (Zdroj: Usage & Attitude Surveys (U&A), Numsight) 71 % Európanov nekonzumuje zeleninu každý deň. Ako teda docieliť toho, aby sa už na našich tanieroch nezabúdalo na zeleninu?
V Bonduelle vidíme riešenie v 8 písmenách: i-n-o-v-o-v-a-ť. Nadchnúť, prekvapovať a nalákať stravníka.
Ste pripravení na náš recept na inováciu? Tu sú 4 nevyhnutné ingrediencie!
Sme presvedčení, že zdržanlivosť voči zelenine nie je ani tak spôsobená samotnou zeleninou – jej vzhľadom, chuťou či konzistenciou – ako skôr spôsobom jej prípravy a konzumácie.
Inými slovami nejde o to, že by sme nemali radi cukety. Skrátka len nevieme, ako ich spracovať!
Z toho dôvodu neprestávame v Bonduelle hľadať nové nápady na recepty na prípravu zeleniny, ktoré by sprístupnili jej konzumáciu.
To je ambíciou Domu inovácií, nášho špeciálneho strediska zameraného na inováciu, vývoj a výskum. V tomto laboratóriu pre rastlinnú stravu skúmajú naše tímy nové spôsoby prípravy a konzumácie zeleniny a prichádzajú s nápadmi na nové produkty.
S radom Légumiô Pasta budete zeleninu jesť…ako cestoviny! Tieto neobyčajné cestoviny vyrobené z cícera, hrášku, šošovice a cukiet ukazujú zeleninu v novom svetle!
Rad VeggissiMmm! tiež mieša štýle v podobe zeleniny pripravenej vo forme steakov, rezňov, guľôčok či falafelu.
Ďalšia inovácia prichádza s radom "Touche de", ktorá vďaka unikátnej veľkosti minikonzerv (1/8) ponúka možnosť jednoducho spestriť pokrm « kvapkou » zeleniny.
V septembri sme začali vydávať náš prvý 100% internetový časopis Légumiz zameraný na vegetariánsku stravu. Na našom instagramovom a facebookovom profile s vami zdieľame recepty, novinky zo sveta zeleniny i záhradkárske rady. Skvelé riešenie, ako sa nechať inšpirovať a ako vracať zelenine každý deň jej príťažlivosť!