Ak chcete vidieť toto video, musíte akceptovať YouTube cookies
Citrónovo-cestovinový šalát s karfiolom a cícerom
Stredné
4 osôb
60 min
12 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle cícer Vapeur (425 ml)
6 polievkových lyžíc extra panenského olivového oleja
¼ šálky kapár
1 malá hlávka karfiolu alebo 1/2 veľkej hlávky karfiolu
2 strúčiky cesnaku, najemne pokrájané
½ čajovej lyžičky čerstvo pomletého čierneho korenia
4 polievkové lyžice masla
400 g cestovín
3 polievkové lyžice čerstvej citrónovej šťavy
6 šálok rukoly baby
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle cícer Vapeur (425 ml)
6 polievkových lyžíc extra panenského olivového oleja
¼ šálky kapár
1 malá hlávka karfiolu alebo 1/2 veľkej hlávky karfiolu
2 strúčiky cesnaku, najemne pokrájané
½ čajovej lyžičky čerstvo pomletého čierneho korenia
4 polievkové lyžice masla
400 g cestovín
3 polievkové lyžice čerstvej citrónovej šťavy
6 šálok rukoly baby
krok 1
Na panvici rozohrejeme na strednom ohni 4 PL olivového oleja. Pridáme kapary a občas premiešame, kým nepopraskajú, asi 3 minúty. Dierovanou lyžicou kapary premiestnime na dosku so servítkou a odložíme nabok. Olej necháme v panvici.