1. >Recepty
  2. >Citrónovo-cestovinový šalát s karfiolom a cícerom

Citrónovo-cestovinový šalát s karfiolom a cícerom

Stredné
4 osôb
60 min
12 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle cícer Vapeur (425 ml)

6 polievkových lyžíc extra panenského olivového oleja

¼ šálky kapár

1 malá hlávka karfiolu alebo 1/2 veľkej hlávky karfiolu

2 strúčiky cesnaku, najemne pokrájané

½ čajovej lyžičky čerstvo pomletého čierneho korenia

4 polievkové lyžice masla

400 g cestovín

3 polievkové lyžice čerstvej citrónovej šťavy

6 šálok rukoly baby
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle cícer Vapeur (425 ml)

6 polievkových lyžíc extra panenského olivového oleja

¼ šálky kapár

1 malá hlávka karfiolu alebo 1/2 veľkej hlávky karfiolu

2 strúčiky cesnaku, najemne pokrájané

½ čajovej lyžičky čerstvo pomletého čierneho korenia

4 polievkové lyžice masla

400 g cestovín

3 polievkové lyžice čerstvej citrónovej šťavy

6 šálok rukoly baby
  1. krok 1
    Na panvici rozohrejeme na strednom ohni 4 PL olivového oleja. Pridáme kapary a občas premiešame, kým nepopraskajú, asi 3 minúty. Dierovanou lyžicou kapary premiestnime na dosku so servítkou a odložíme nabok. Olej necháme v panvici.
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda