1. >Recepty
  2. >Krémová cuketovo-bazalková polievka

Krémová cuketovo-bazalková polievka

Jednoduché
4 osôb
30 min
5 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Zelená polievková zmes (400 g)

1 polievková lyžica avokádového oleja

1 cibuľa, nakrájaná najemno

1 strúčik cesnaku, prelisovaný

soľ, čerstvo zomleté čierne korenie

¼ šálky extra panenského olivového oleja

4 šálky zeleninového vývaru

za hrsť bazalkových listov plus zopár na ozdobenie

parmezán a píniové oriešky na posypanie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Zelená polievková zmes (400 g)

1 polievková lyžica avokádového oleja

1 cibuľa, nakrájaná najemno

1 strúčik cesnaku, prelisovaný

soľ, čerstvo zomleté čierne korenie

¼ šálky extra panenského olivového oleja

4 šálky zeleninového vývaru

za hrsť bazalkových listov plus zopár na ozdobenie

parmezán a píniové oriešky na posypanie
  1. krok 1
    V hrnci rozohrejeme olivový olej a na miernom plameni orestujeme cibuľu.
  2. krok 2
    Pridáme zeleninový vývar, cesnak, celé balenie polievkovej zmesi a varíme 3 minúty, kým zelenina nezmäkne.
  3. krok 3
    Pridáme bazalku, osolíme, okoreníme a rozmixujeme tyčovým mixérom.
  4. krok 4
    Pokvapkáme avokádovým olejom, posypeme parmezánom, píniovými orieškami a bazalkovými listami.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda