Krémová cuketovo-bazalková polievka
Jednoduché
4 osôb
30 min
5 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Zelená polievková zmes (400 g)
1 polievková lyžica avokádového oleja
1 cibuľa, nakrájaná najemno
1 strúčik cesnaku, prelisovaný
soľ, čerstvo zomleté čierne korenie
¼ šálky extra panenského olivového oleja
4 šálky zeleninového vývaru
za hrsť bazalkových listov plus zopár na ozdobenie
parmezán a píniové oriešky na posypanie
1 polievková lyžica avokádového oleja
1 cibuľa, nakrájaná najemno
1 strúčik cesnaku, prelisovaný
soľ, čerstvo zomleté čierne korenie
¼ šálky extra panenského olivového oleja
4 šálky zeleninového vývaru
za hrsť bazalkových listov plus zopár na ozdobenie
parmezán a píniové oriešky na posypanie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Zelená polievková zmes (400 g)
1 polievková lyžica avokádového oleja
1 cibuľa, nakrájaná najemno
1 strúčik cesnaku, prelisovaný
soľ, čerstvo zomleté čierne korenie
¼ šálky extra panenského olivového oleja
4 šálky zeleninového vývaru
za hrsť bazalkových listov plus zopár na ozdobenie
parmezán a píniové oriešky na posypanie
1 polievková lyžica avokádového oleja
1 cibuľa, nakrájaná najemno
1 strúčik cesnaku, prelisovaný
soľ, čerstvo zomleté čierne korenie
¼ šálky extra panenského olivového oleja
4 šálky zeleninového vývaru
za hrsť bazalkových listov plus zopár na ozdobenie
parmezán a píniové oriešky na posypanie
- krok 1V hrnci rozohrejeme olivový olej a na miernom plameni orestujeme cibuľu.
- krok 2Pridáme zeleninový vývar, cesnak, celé balenie polievkovej zmesi a varíme 3 minúty, kým zelenina nezmäkne.
- krok 3Pridáme bazalku, osolíme, okoreníme a rozmixujeme tyčovým mixérom.
- krok 4Pokvapkáme avokádovým olejom, posypeme parmezánom, píniovými orieškami a bazalkovými listami.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objavte tiež…