Mungo šalát s bylinkami a jarnou cibuľkou
Jednoduché
2 osôb
10 min
Ingrediencie
pre 2 osôby
2 ks konzervy Bonduelle Fazuľa mungo
1 – 2 jarné cibuľky
Hrsť najemno nakrájaného oregana
Menšia hrsť najemno nakrájanej mäty
1 lyžička citrónovej šťavy
2 lyžička olivového oleja
Soľ
Čerstvo mleté korenie
1 – 2 jarné cibuľky
Hrsť najemno nakrájaného oregana
Menšia hrsť najemno nakrájanej mäty
1 lyžička citrónovej šťavy
2 lyžička olivového oleja
Soľ
Čerstvo mleté korenie
ingrediencie pre 2 osôb
2 ks konzervy Bonduelle Fazuľa mungo
1 – 2 jarné cibuľky
Hrsť najemno nakrájaného oregana
Menšia hrsť najemno nakrájanej mäty
1 lyžička citrónovej šťavy
2 lyžička olivového oleja
Soľ
Čerstvo mleté korenie
1 – 2 jarné cibuľky
Hrsť najemno nakrájaného oregana
Menšia hrsť najemno nakrájanej mäty
1 lyžička citrónovej šťavy
2 lyžička olivového oleja
Soľ
Čerstvo mleté korenie
- krok 1Mungo fazuľky necháme odkvapkať v sitku.
- krok 2Jarnú cibuľku nakrájame na tenké kolieska a vsypeme do misy. Pridáme odkvapkané mungo fazuľky, oregano, mätu, citrónovú šťavu, olej, soľ a korenie. Dôkladne premiešame, aby sa ingrediencie prepojili.
- krok 3Podávame ako prílohu alebo ako samostatný pokrm. Môžeme doplniť syrom feta a pečivom.
- krok 4BON APPÉTIT!
Objavte tiež…