Mungo šalát s bylinkami a jarnou cibuľkou

Jednoduché
2 osôb
10 min
Ingrediencie
pre 2 osôby
2 ks konzervy Bonduelle Fazuľa mungo

1 – 2 jarné cibuľky

Hrsť najemno nakrájaného oregana

Menšia hrsť najemno nakrájanej mäty

1 lyžička citrónovej šťavy

2 lyžička olivového oleja

Soľ

Čerstvo mleté ​​korenie
ingrediencie pre 2 osôb
2 ks konzervy Bonduelle Fazuľa mungo

1 – 2 jarné cibuľky

Hrsť najemno nakrájaného oregana

Menšia hrsť najemno nakrájanej mäty

1 lyžička citrónovej šťavy

2 lyžička olivového oleja

Soľ

Čerstvo mleté ​​korenie
  1. krok 1
    Mungo fazuľky necháme odkvapkať v sitku.
  2. krok 2
    Jarnú cibuľku nakrájame na tenké kolieska a vsypeme do misy. Pridáme odkvapkané mungo fazuľky, oregano, mätu, citrónovú šťavu, olej, soľ a korenie. Dôkladne premiešame, aby sa ingrediencie prepojili.
  3. krok 3
    Podávame ako prílohu alebo ako samostatný pokrm. Môžeme doplniť syrom feta a pečivom.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +