krok 1
Rúru predhrejeme na 180 °C. Okraje tortovej formy potrieme olejom a na spodok dáme papier na pečenie, ktorý tiež potrieme trochou oleja.
krok 2
Na panvici rozpálime olej a na strednom plameni restujeme cibuľu, huby a cuketu 10 minút, dokým nebude zelenina mäkká.
Medzitým vo veľkej mise zmiešame tavený syr, vajcia, smotanu, cesnak, bazalku, soľ a korenie (nevadí, keď budú hrudky).
krok 3
Do misy opatrne pridáme restovanú zeleninu bez výpeku, strúhaný syr, celé balenie Bonduell a premiešame.
krok 4
Takto pripravenú zmes nalejeme do tortovej formy, zakryjeme alobalom a pečieme cca 1 hodinu. Potom alobal odstránime a pečieme ďalšiu 1 hodinu, až je koláč zlatistý a jeho stred pevný.
krok 5
Pred podávaním necháme koláč 10 minút odležať, posypeme syrom, ozdobíme petržlenovou vňaťou a pokrájame na 8 častí.