Anglické raňajky
Stredné
2 osôb
15 min
1 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Bon menu mild tomato (425 ml)
2 menšie grilovacie bravčové klobásky alebo párky
2 vajíčka
4 plátky anglickej slaniny
4 šampiňónové hlavičky
12 cherry rajčín na vetvičke
6 čajových lyžičiek olivového oleja
2 toasty svetlého obilného chleba
2 menšie grilovacie bravčové klobásky alebo párky
2 vajíčka
4 plátky anglickej slaniny
4 šampiňónové hlavičky
12 cherry rajčín na vetvičke
6 čajových lyžičiek olivového oleja
2 toasty svetlého obilného chleba
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Bon menu mild tomato (425 ml)
2 menšie grilovacie bravčové klobásky alebo párky
2 vajíčka
4 plátky anglickej slaniny
4 šampiňónové hlavičky
12 cherry rajčín na vetvičke
6 čajových lyžičiek olivového oleja
2 toasty svetlého obilného chleba
2 menšie grilovacie bravčové klobásky alebo párky
2 vajíčka
4 plátky anglickej slaniny
4 šampiňónové hlavičky
12 cherry rajčín na vetvičke
6 čajových lyžičiek olivového oleja
2 toasty svetlého obilného chleba
- krok 1Rozpálime grilovaciu panvicu, nasucho v nej osmažíme toasty a odložíme nabok.
- krok 2Pridáme olivový olej a osmažíme slaninu. Keď pustí tuk, pridáme klobásky a opečieme. Potom klobásky a slaninu z panvice vyberieme a prikryjeme ich pokrievkou, aby nevychladli.
- krok 3Na zvyšnom tuku krátko osmažíme rozpolené šampiňóny a nakrájané rajčiny. Jemne osolíme, pridáme čierne korenie a dáme na servírovací tanier.
- krok 4V malej panvičke 1 minútu zahrievame zmes Bonduelle a pridáme na servírovací tanier.
- krok 5Úplne nakoniec si pripravíme volské oko. Preložíme ho na servírovací tanier, doplníme slaninou a párkami a podávame s toastami.
- krok 6BON APPÉTIT!
Objavte tiež…