krok 1
Rúru predhrejeme na 180 °C.
krok 2
Cícer zlejeme a očistíme.
krok 3
Do mixéra pridáme cícer, arašidové maslo, javorový sirup, prášok do pečiva, vanilkovú esenciu (môžeme vynechať) a soľ.
krok 4
Ingrediencie mixujeme tak dlho, dokým nevznikne hladké cesto, prípadne občas zoškriabeme prilepené cesto zo stien mixéra a mixujeme ďalej.
krok 5
Cesto preložíme na nelepivú podložku a jemne do neho zapracujeme čokoládové guľôčky.
krok 6
Teraz môžeme z cesta tvarovať drobné guľky s priemerom cca 2 – 3 cm (najlepšie to ide vlhkými rukami).
krok 7
Guľky kladieme na plech vyložený papierom na pečenie a každú zľahka stlačíme, aby bola plochejšia.
krok 8
Vložíme do rúry a pečieme presne 10 minút, ideálne dozlatista.
BON APPÉTIT!