krok 1
Do mixéra dáme nahrubo pokrájanú cibuľu, strúčik cesnaku, postrúhaný zázvor, čili, koriander a za lyžičku medu a rozmixujeme tak, aby vznikla pasta.
krok 2
Kuracie prsia nakrájame na väčšie diely, osolíme a potrieme trochou vyrobenej pasty.
krok 3
Na nepriľnavej panvici rozpálime olej, osmažíme kuracie prsia zo všetkých strán a vyberieme z panvice.
krok 4
Do výpeku pridáme trochu oleja, zvyšok pasty a paradajkový pretlak. Mäso vrátime do panvice, podlejeme trochou vody a na miernom plameni varíme cca pol hodiny.
krok 5
Nakoniec do panvice pridáme Bonduelle Bon Menu Kari a ešte cca 5 minút ohrievame.
krok 6
Pred podávaním mäso posypeme čerstvým koriandrom a podávame s bielym jogurtom. Ako príloha môže byť aj ryža alebo indická placka.