krok 1
V panvici rozpálime olej a opečieme na ňom cibuľu dozlatista.
krok 2
Pridáme mäso a opekáme, kým nezačne hnednúť a rozpadať sa.
krok 3
Bonduelle Barbecue spolu s papričkami, paradajkovým pyré a cukrom pridáme k mäsu a za stáleho miešania, cca 5 až 10 minút varíme, aby sa tekutina zredukovala a zmes zhustla.
krok 4
Podľa potreby osolíme a potom odstavíme.
krok 5
Paradajky zbavíme semienok, dužiny a nakrájame ich na kocky.
krok 6
Na plech alebo do zapekacej misy striedavo vrstvíme nachos, mäsovú zmes, čedar a paradajky.
krok 7
Všetko zapekáme v rúre, dokým sa syr nezačne topiť a okraje nachos nebudú zlatisté.
krok 8
Vyberieme z rúry, posypeme koriandrom, pokvapkáme podľa chuti šťavou z limetky podávame s kyslou smotanou.