Krémové cerealito
Stredné
2 osôb
15 min
11 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)
2 polievkové lyžice olivového oleja
125 ml smotany
čerstvá bazalka
sušené paradajky
cesnak
parmezán
soľ
čierne korenie
2 polievkové lyžice olivového oleja
125 ml smotany
čerstvá bazalka
sušené paradajky
cesnak
parmezán
soľ
čierne korenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)
2 polievkové lyžice olivového oleja
125 ml smotany
čerstvá bazalka
sušené paradajky
cesnak
parmezán
soľ
čierne korenie
2 polievkové lyžice olivového oleja
125 ml smotany
čerstvá bazalka
sušené paradajky
cesnak
parmezán
soľ
čierne korenie
- krok 1Na panvici rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom malé kúsky cesnaku.
- krok 2Prisypeme celé balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou a zhruba 6 minút restujeme.
- krok 3Osolíme a okoreníme podľa chuti, pridáme lístky bazalky a celé dôkladne premiešame.
- krok 4Zmes zalejeme smotanou a cca 5 minút varíme, dokým smotana nezhustne.
- krok 5Pridáme na malé kúsky pokrájané sušené paradajky a nastrúhaný parmezán a znova premiešame.
- krok 6Podávame posypané plátkami parmezánu a lístkami bazalky.
- krok 7BON APPÉTIT!
Objavte tiež…