Cereali s hubami a parmezánom
Jednoduché
2 osôb
15 min
6 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
sezónne huby
1 balenie baby špenátu
parmezán
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ
čierne korenie
- krok 1Na panvici rozohrejeme olivový olej a sprudka na ňom orestujeme nakrájané huby.
- krok 2Pridáme celé balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou, podľa chuti okoreníme a zhruba 6 minút restujeme.
- krok 3Tesne pred koncom pridáme ¾ balenia baby špenátu a premiešame.
- krok 4Podávame posypané nastrúhaným parmezánom a ozdobené lístkami špenátu.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objavte tiež…