Šošovicový tabbouleh
Jednoduché
4 osôb
15 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
2 balenia Bonduelle šošovica Vapeur (425 ml)
1 zväzok jarnej cibuľky, pokrájanej nadrobno
200 g zrelých cherry paradajok, nakrájaných na polovice
1 veľký zväzok hladkolistého petržlenu, posekaného nadrobno
1 veľký zväzok mäty, pokrájanej nadrobno
panenský olivový olej
1 citrón, soľ a čerstvo zomleté čierne korenie
1 zväzok jarnej cibuľky, pokrájanej nadrobno
200 g zrelých cherry paradajok, nakrájaných na polovice
1 veľký zväzok hladkolistého petržlenu, posekaného nadrobno
1 veľký zväzok mäty, pokrájanej nadrobno
panenský olivový olej
1 citrón, soľ a čerstvo zomleté čierne korenie
ingrediencie pre 4 osôb
2 balenia Bonduelle šošovica Vapeur (425 ml)
1 zväzok jarnej cibuľky, pokrájanej nadrobno
200 g zrelých cherry paradajok, nakrájaných na polovice
1 veľký zväzok hladkolistého petržlenu, posekaného nadrobno
1 veľký zväzok mäty, pokrájanej nadrobno
panenský olivový olej
1 citrón, soľ a čerstvo zomleté čierne korenie
1 zväzok jarnej cibuľky, pokrájanej nadrobno
200 g zrelých cherry paradajok, nakrájaných na polovice
1 veľký zväzok hladkolistého petržlenu, posekaného nadrobno
1 veľký zväzok mäty, pokrájanej nadrobno
panenský olivový olej
1 citrón, soľ a čerstvo zomleté čierne korenie
- krok 1Vo väčšej mise zmiešame scedenú šošovicu, pokrájame paradajky, jarnú cibuľku, bylinky a pridáme 4 lyžice olivového oleja.
- krok 2Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu, soľ a čerstvo zomleté čierne korenie, prípadne aj zopár kvapiek olivového oleja.
- krok 3Podávame.
- krok 4BON APPÉTIT!
Objavte tiež…