krok 1
Huby shiitake na cca pol hodiny namočíme do horúcej vody.
krok 2
V hrnci rozpálime olej a pridáme červenú kari pastu. Varíme 2 až 3 minúty, pridáme rybaciu omáčku, 2 a ½ šálky zeleninového vývaru, cukor a privedieme k varu.
krok 3
V inej nádobe zmiešame zeleninový vývar a kokosové mlieko, zmes pridáme k polievke a varíme ďalších 5 minút.
krok 4
Potom pridáme Bonduelle polievkovú zmes, varíme ďalšie 3 minúty a všetko rozmixujeme tyčovým mixérom.
krok 5
Medzitým si uvaríme rezance podľa návodu (al dente), scedíme ich, prepláchneme v studenej vode, pridáme do polievky a polievku odstavíme.
krok 6
Huby shiitake zlejeme, nakrájame a povaríme v samostatnom hrnci cca 8 minút a odložíme nabok.
krok 7
Pred podávaním posypeme polievku praženými orieškami, thajskou bazalkou a hubami shiitake.