Ak chcete vidieť toto video, musíte akceptovať YouTube cookies
Zeleninová Šakšuka
Zeleninová Šakšuka
Stredné
4 osôb
25 min
18 min
Drahé
Ingrediencie
pre 4 osôby
2 cibule
1 strúčik cesnaku
1 pór
1 balenie Bonduelle mrazený listový špenát (400 gr)
½ lyžičky rasce
4 vajcia
100 g fety
čili
koriander
kôpor
ingrediencie pre 4 osôb
2 cibule
1 strúčik cesnaku
1 pór
1 balenie Bonduelle mrazený listový špenát (400 gr)
½ lyžičky rasce
4 vajcia
100 g fety
čili
koriander
kôpor
krok 1
Nakrájanú cibuľu a cesnak opražíme na olivovom oleji.
krok 2
Pridáme najemno nakrájaný pór, 500 g špenátu a ½ lyžičky rasce.
krok 3
Prikryjeme a asi 10 minút dusíme, kým zelenina nebude mäkká.
krok 4
Osolíme, okoreníme a pridáme vajcia.
krok 5
Povaríme 5 –7 minút, aby bielky boli uvarené, ale žĺtky stále tekuté.
krok 6
Posypeme fetou, ochutíme čili a trochou čerstvého koriandra alebo kôpru. BON APPÉTIT!
Zdravá a chutná, nekonečné možností, to je zeleninová šakšuka. Bonduelle špenát a ďalšia zelenina v kombinácií s feta syrom môžu byť chutným obedom aj večerou.