1. >Recepty
  2. >Kuracie rolky

Kuracie rolky

Stredné
4 osôb
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Bon menu Na panvicu Provencale (425 ml)

4 ks kuracích pŕs – rezne

200 g syra eidam, nakrájaného na kocky

maslo

rastlinný olej

biely jogurt

soľ, čierne korenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Bon menu Na panvicu Provencale (425 ml)

4 ks kuracích pŕs – rezne

200 g syra eidam, nakrájaného na kocky

maslo

rastlinný olej

biely jogurt

soľ, čierne korenie
  1. krok 1
    Rúru rozpálime na 190 °C.
  2. krok 2
    Rezne pozdĺžne rozkrojíme na polovice a zľahka naklepeme tupou stranou tĺčika na mäso tak, aby hrúbka rezňov bola cca 1 cm. Mäso potrieme bielym jogurtom, osolíme a okoreníme.
  3. krok 3
    Na okraj každého rozloženého plátku mäsa dáme cca 1 a ½ PL Bonduelle Bon Menu a pridáme kocku syra.
  4. krok 4
    Naplnené plátky zrolujeme a dôkladne omotáme povrázkom.
  5. krok 5
    Pekáč alebo plech vymažeme olejom, položíme naň naplnené mäso, pridáme plátky masla, zakryjeme alobalom a pečieme cca 30 minút.
  6. krok 6
    Potom alobal odstránime, mäso znova potrieme maslom a necháme v rúre ďalších 10 až 15 minút, aby sa vytvorila kôrka.
  7. krok 7
    Keď je mäso hotové, necháme ho chvíľku vychladnúť a potom z neho ostrým nožom opatrne odstránime povrázok. Môžeme podávať samotné alebo s ryžou.
  8. krok 8
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda