krok 1
Rúru predhrejeme na 200 °C.
krok 2
Cesnak a papriku dáme do mažiara, pridáme soľ a korenie a miešame, kým sa nevytvorí jemná pasta. Pridáme zopár kvapiek olivového oleja a pripravenou zmesou potrieme filé na častiach bez kože, potom ich odložíme nabok.
krok 3
Teraz si urobíme zálievku. Všetky ingrediencie dáme do malej misy, dobre premiešame a ochutíme soľou a korením.
krok 4
Na pekáč dáme papier na pečenie, ktorý jemne potrieme olivovým olejom.
krok 5
Na papier dáme filé kožou nahor, posypeme soľou a pečieme 8 až 10 minút., až kým koža nie je chrumkavá a mäso prepečené. Potom vyberieme z rúry a necháme odpočinúť.
krok 6
Kým ryba odpočíva, v inej panvici 3 minúty zohrejeme celú zmes Bonduelle, ktorú podávame s filé.