1. >Recepty
  2. >Cannellini s cesnakom a rozmarinom

Cannellini s cesnakom a rozmarinom

Jednoduché
2 osôb
30 min
5 min
Lacné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Cannellini Vapeur (425 ml)

2 strúčiky cesnaku

zväzok čerstvého rozmarínu

zväzok čerstvej vňate kučeravého petržlenu

olivový olej

červený vínny ocot

citrón
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Cannellini Vapeur (425 ml)

2 strúčiky cesnaku

zväzok čerstvého rozmarínu

zväzok čerstvej vňate kučeravého petržlenu

olivový olej

červený vínny ocot

citrón
  1. krok 1
    Cesnak ošúpeme a nakrájame na tenké plátky. Na panvici rozohrejeme primerané množstvo olivového oleja a dozlatista na ňom opečieme cesnakové plátky spolu s posekaným rozmarínom.
  2. krok 2
    K zmesi pridáme cannellini, dobre premiešame a necháme 5 minút na miernom plameni variť. Medzitým si nasekáme vňať kučeravého petržlenu.
  3. krok 3
    K fazuľovej zmesi pridáme malé množstvo vínneho octu, nasekanú vňať kučeravého petržlenu a na záver dochutíme citrónovou šťavou, prípadne za studena lisovaným olivovým olejom.
  4. krok 4
    Podávame s grilovaným lososom alebo inou rybou.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda