krok 1
Naklepané kuracie mäso obalíme v škrobe. V panvici sprudka rozohrejeme olej a 3 minúty na ňom opekáme mäso z jednej strany, obrátime ho a opekáme ďalšie 3 minúty.
krok 2
Oheň stiahneme na stredný plameň, vlejeme omáčku teriyaki a za občasného obracania mäso dopečieme. Potom ho vyberieme z panvice na čistú dosku a necháme odpočívať. Ak na panvici zostala nejaká šťava, vyvaríme ju na polovicu.
krok 3
V druhej panvici rozohrejeme olivový olej a pridáme celé balenie Bonduelle Cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom. Podľa chuti osolíme a okoreníme a cca 6 minút restujeme.
krok 4
Hotové jedlo rozdelíme do misiek, položíme naň na úhľadné nakrájané kúsky mäsa a pokvapkáme výpekom z panvice.
krok 5
Podávame posypané nakrájanou jarnou cibuľkou a nadrobno nasekanými arašidmi.