1. >Recepty
  2. >Cereali Paella s krevetami

Cereali Paella s krevetami

Obťažné
2 osôb
30 min
6 min
Drahé
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom (400 g)

2 strúčiky cesnaku

4 polievkové lyžice olivového oleja

150 g veľkých uvarených kreviet

2 polievkové lyžice suchého bieleho vína

60 g masla

čerstvá petržlenová vňať

soľ

čierne korenie

kúsky citróna na ozdobenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom (400 g)

2 strúčiky cesnaku

4 polievkové lyžice olivového oleja

150 g veľkých uvarených kreviet

2 polievkové lyžice suchého bieleho vína

60 g masla

čerstvá petržlenová vňať

soľ

čierne korenie

kúsky citróna na ozdobenie
  1. krok 1
    V panvici rozohrejeme olivový olej a pražíme na ňom drvený cesnak, dokým nezačne „syčať“.
  2. krok 2
    Pridáme krevety a chvíľku restujeme.
  3. krok 3
    Po chvíľke prilejeme víno a za občasného miešania ďalej restujeme. Keď budú krevety ružové, vmiešame maslo a vňať a ochutíme soľou a čiernym korením.
  4. krok 4
    Medzitým v druhej panvici rozohrejeme olivový olej, prisypeme celé balenie Bonduelle cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom a cca 6 minút restujeme.
  5. krok 5
    Nakoniec k zmesi pridáme krevety, podľa chuti osolíme, posypeme nadrobno nakrájanou vňaťou a podávame s kúskami citróna.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda