Cereali Paella s krevetami
Obťažné
2 osôb
30 min
6 min
Drahé
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom (400 g)
2 strúčiky cesnaku
4 polievkové lyžice olivového oleja
150 g veľkých uvarených kreviet
2 polievkové lyžice suchého bieleho vína
60 g masla
čerstvá petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
kúsky citróna na ozdobenie
2 strúčiky cesnaku
4 polievkové lyžice olivového oleja
150 g veľkých uvarených kreviet
2 polievkové lyžice suchého bieleho vína
60 g masla
čerstvá petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
kúsky citróna na ozdobenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom (400 g)
2 strúčiky cesnaku
4 polievkové lyžice olivového oleja
150 g veľkých uvarených kreviet
2 polievkové lyžice suchého bieleho vína
60 g masla
čerstvá petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
kúsky citróna na ozdobenie
2 strúčiky cesnaku
4 polievkové lyžice olivového oleja
150 g veľkých uvarených kreviet
2 polievkové lyžice suchého bieleho vína
60 g masla
čerstvá petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
kúsky citróna na ozdobenie
- krok 1V panvici rozohrejeme olivový olej a pražíme na ňom drvený cesnak, dokým nezačne „syčať“.
- krok 2Pridáme krevety a chvíľku restujeme.
- krok 3Po chvíľke prilejeme víno a za občasného miešania ďalej restujeme. Keď budú krevety ružové, vmiešame maslo a vňať a ochutíme soľou a čiernym korením.
- krok 4Medzitým v druhej panvici rozohrejeme olivový olej, prisypeme celé balenie Bonduelle cereali so zelenými fazuľkami a jačmeňom a cca 6 minút restujeme.
- krok 5Nakoniec k zmesi pridáme krevety, podľa chuti osolíme, posypeme nadrobno nakrájanou vňaťou a podávame s kúskami citróna.
- krok 6BON APPÉTIT!
Objavte tiež…