krok 1
Najprv pripravíme sezamovo-cesnakovú omáčku: zmiešame sójovú omáčku, javorový sirup, limetkovú šťavu, semienka a prelisovaný cesnak. A odložíme nabok.
krok 2
Kuracie mäso opečieme v panvici na olivovom oleji z každej strany dochrumkava, osolíme, okoreníme, pokvapkáme trochou limetkovej šťavy a tiež odložíme nabok.
krok 3
Vo veľkom hrnci privedieme do varu osolenú vodu, pridáme ázijské rezance a uvaríme ich podľa návodu na obale. (Namiesto soba rezancov možno použiť aj iné ázijské rezance, podľa chuti.)
krok 4
Na posledné 3 minúty pridáme do hrnca brokolicu.
krok 5
Po uvarení zlejeme rezance aj brokolicu a dobre prepláchneme pod tečúcou vodou.
krok 6
K rezancom pridáme orestované kuracie mäso pokrájané na plátky, posypeme nahrubo posekanou bazalkou, kolieskami jarnej cibuľky, zalejeme vopred pripravenou omáčkou a dôkladne premiešame.