Cestoviny so špenátom a ricottou
Jednoduché
4 osôb
30 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
250 g Bonduelle Mrazeného listového alebo krájaného špenátu (300 g)
200 g syra ricotta
200 g cestovín (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smotany
100 g cibule
20 g cesnaku
50 g masla
soľ, korenie
200 g syra ricotta
200 g cestovín (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smotany
100 g cibule
20 g cesnaku
50 g masla
soľ, korenie
ingrediencie pre 4 osôb
250 g Bonduelle Mrazeného listového alebo krájaného špenátu (300 g)
200 g syra ricotta
200 g cestovín (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smotany
100 g cibule
20 g cesnaku
50 g masla
soľ, korenie
200 g syra ricotta
200 g cestovín (papardele, tagliatelle, radiatore)
0,1 l smotany
100 g cibule
20 g cesnaku
50 g masla
soľ, korenie
- krok 1Nakrájanú cibuľu a cesnak orestujeme na masle.
- krok 2Pridáme špenát, krátko podusíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme smotanou.
- krok 3Nakoniec pridáme syr ricotta.
- krok 4Cestoviny uvaríme podľa návodu.
- krok 5Špenát so syrom zmiešame s cestovinami a podávame.
- krok 6BON APPÉTIT!
Objavte tiež…