1. >Recepty
  2. >Cícer s cibuľkou a parmezánom

Cícer s cibuľkou a parmezánom

Jednoduché
4 osôb
15 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 plechovka Bonduelle Vapeur cícera (425 ml)

3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej

3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného

maslo

soľ
ingrediencie pre 4 osôb
1 plechovka Bonduelle Vapeur cícera (425 ml)

3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej

3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného

maslo

soľ
  1. krok 1
    Cícer ohrievame na masle tak dlho, kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrny.
  2. krok 2
    Pridáme dehydrovanú smaženú cibuľku, premiešame, osolíme a posypeme parmezánom.
  3. krok 3
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda