1. >Recepty
  2. >Cícerový koláč

Cícerový koláč

Jednoduché
17 osôb
15 min
Stredné
Ingrediencie
pre 17 osôby
1 balenie Bonduelle cícer Vapeur (425 ml)

10 g želatíny

200 g uvarenej ryže

100 g ovsených vločiek

50 g kokosu

100 g vanilkového cukru

500 g vanilkového pudingu

100 g cukru (do pudingu)

100 g čerstvého alebo mrazeného ovocia

lístky mäty

karamelový alebo čokoládový topping
ingrediencie pre 17 osôb
1 balenie Bonduelle cícer Vapeur (425 ml)

10 g želatíny

200 g uvarenej ryže

100 g ovsených vločiek

50 g kokosu

100 g vanilkového cukru

500 g vanilkového pudingu

100 g cukru (do pudingu)

100 g čerstvého alebo mrazeného ovocia

lístky mäty

karamelový alebo čokoládový topping
  1. krok 1
    Želatínu pripravíme podľa návodu na obale.
  2. krok 2
    Cícer zlejeme, prepláchneme, roztlačíme vidličkou a zmiešame s uvarenou ryžou, ovsenými vločkami, kokosom, vanilkovým cukrom a tretinou želatíny.
  3. krok 3
    Formičky naplníme do jednej tretiny. Na túto zmes nalejeme puding, do ktorého sme pridali zvyšnú želatínu, a dáme chladiť.
  4. krok 4
    Po vychladnutí obsah z formičiek vytlačíme a ozdobíme čerstvým ovocím, lístkami mäty a karamelovým topingom.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda