1. >Recepty
  2. >Nátierka z čierneho cíceru

Nátierka z čierneho cíceru

Jednoduché
8 osôb
20 min
Ingrediencie
pre 8 osôby
2 balenia čiernej cíceru Bonduelle

200 g créme fraiche

3 lyžičky lahôdkového droždia

1 lyžica sezamového oleja

1 lyžička najemno rozomletých húb

½ lyžičky sušeného alebo najemno nakrájaného čerstvého tymiánu

Soľ

Čerstvo mleté ​​korenie
ingrediencie pre 8 osôb
2 balenia čiernej cíceru Bonduelle

200 g créme fraiche

3 lyžičky lahôdkového droždia

1 lyžica sezamového oleja

1 lyžička najemno rozomletých húb

½ lyžičky sušeného alebo najemno nakrájaného čerstvého tymiánu

Soľ

Čerstvo mleté ​​korenie
  1. krok 1
    Cícer nasypeme do kuchynského robota. Pridáme créme fraiche, lahôdkové droždie, olej, huby, tymian, soľ a korenie. Huby pripravíme nasekaním sušených húb najemno ostrým nožom alebo v robote. Môžeme popr. rozomlieť v mažiari.
  2. krok 2
    Ingrediencie najemno rozmixujeme. Hotovú nátierku uložíme do chladničky a necháme vychladiť.
  3. krok 3
    Podávame s krekermi a zeleninou alebo s dobrým pečivom.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda