Najobľúbenejšia strukovina v japonskej kuchyni sa skvele hodí nielen do šalátov, ale aj do dezertu. Vykúzlite s ňou obľúbený japonský krém mochi alebo napríklad skvelé brownies!
čistá váha: 200 g Hmotnosť pevného podielu: 125 g
zloženie
Water, red kidney beans adzuki [dried soaked], salt, firming agent : calcium chloride . May contain SOYA
nutričná hodnota
pre 100g | |
---|---|
Energie v (kJ) | 531 kJ |
Energie (kcal) | 126 kcal |
Tuky (g) | 0,4 g |
- Z toho nasýtené (g) | 0,3 g |
Sacharidy (g) | 18 g |
- Z toho cukrov (g) | 0,2 g |
Vláknina (g) | 8,0 g |
Bielkoviny (g) | 8,6 g |
Soľ (g) | 0,30 g |
Skladovanie
Skladujte v suchu pri teplote 3 - 30 °C. Po otvorení skladujte v chladničke (4°C) a spotrebujte do 48 hodín.
Objavte naše recepty
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
Cícerové tyčinky
Falafel z čierneho cíceru s hubami
Mungo dip
Pozrieť ďalšie recepty
objavte tiež…