Najobľúbenejšia strukovina v japonskej kuchyni sa skvele hodí nielen do šalátov, ale aj do dezertu. Vykúzlite s ňou obľúbený japonský krém mochi alebo napríklad skvelé brownies!

čistá váha: 200 g Hmotnosť pevného podielu: 125 g
zloženie

Water, red kidney beans adzuki [dried soaked], salt, firming agent : calcium chloride . May contain SOYA

nutričná hodnota

pre 100g
Energie v (kJ) 531 kJ
Energie (kcal) 126 kcal
Tuky (g) 0,4 g
- Z toho nasýtené (g) 0,3 g
Sacharidy (g) 18 g
- Z toho cukrov (g) 0,2 g
Vláknina (g) 8,0 g
Bielkoviny (g) 8,6 g
Soľ (g) 0,30 g
Skladovanie

Skladujte v suchu pri teplote 3 - 30 °C. Po otvorení skladujte v chladničke (4°C) a spotrebujte do 48 hodín.

Objavte naše recepty

Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
Pozrieť ďalšie recepty