krok 1
Celé nelúpané krevety varíme v menšom množstve osolenej vody asi 20 minút.
krok 2
Potom krevety z hrnca vyberieme a do vývaru z nich dáme mrazený hrášok a varíme 2 minúty, do zmäknutia.
krok 3
Hrášok vyberieme a časť vývaru (1 šálku) odložíme nabok.
krok 4
Na panvici na strednom ohni zohrejeme olivový olej, pridáme cesnak,čili vločky a opekáme, kým cesnak nezačne voňať a sfarbovať sa dohneda, asi 1 minútu.
krok 5
Ihneď pridáme krevety a opekáme ich doružova.
krok 6
Potom zalejeme odloženým vývarom a necháme chvíľku povariť, asi 2 minúty.
krok 7
Nakoniec pridáme hrášok, petržlen, koriander a varíme ďalšiu minútu.
krok 8
Hotové jedlo odstavíme z platne a ochutíme soľou, prípadne korením.
Môžeme podávať s ryžou alebo ako samostatné jedlo.
BON APPÉTIT!