1. >Recepty
  2. >Karfiolová polievka s fetou a granátovým jablkom

Karfiolová polievka s fetou a granátovým jablkom

Jednoduché
4 osôb
60 min
3 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Karfiolová polievková zmes (400 g)

2 polievkové lyžice olivového oleja

2 strúčiky cesnaku, prelisovaného

1 stredne veľká cibuľa, nakrájaná

3 šálky zeleninového vývaru

½ šálky bieleho vína

6 polievkových lyžíc píniových orechov

trochu worcesterskej alebo sójovej omáčky

½ šálky syra feta

jadrá z granátového jablka na ozdobenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Karfiolová polievková zmes (400 g)

2 polievkové lyžice olivového oleja

2 strúčiky cesnaku, prelisovaného

1 stredne veľká cibuľa, nakrájaná

3 šálky zeleninového vývaru

½ šálky bieleho vína

6 polievkových lyžíc píniových orechov

trochu worcesterskej alebo sójovej omáčky

½ šálky syra feta

jadrá z granátového jablka na ozdobenie
  1. krok 1
    Vo veľkom hrnci na olivovom oleji restujeme cesnak a cibuľu cca 4 – 5 minút.
  2. krok 2
    Pridáme víno a zeleninový vývar a privedieme k varu. Necháme variť cca 10 minút, aby sa alkohol vyvaril.
  3. krok 3
    Potom pridáme celé balenie Bonduelle polievkovej zmesi a varíme 3 minúty, kým zelenina nezmäkne.
  4. krok 4
    Medzitým na panvici orestujeme píniové oriešky. Potom 3 PL restovaných orieškov pridáme do polievky a všetko dobre rozmixujeme tyčovým mixérom.
  5. krok 5
    Podávame posypané semienkami z granátového jablka a zvyšnými orieškami.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda