Karfiolová polievka s fetou a granátovým jablkom
Jednoduché
4 osôb
60 min
3 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Karfiolová polievková zmes (400 g)
2 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku, prelisovaného
1 stredne veľká cibuľa, nakrájaná
3 šálky zeleninového vývaru
½ šálky bieleho vína
6 polievkových lyžíc píniových orechov
trochu worcesterskej alebo sójovej omáčky
½ šálky syra feta
jadrá z granátového jablka na ozdobenie
2 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku, prelisovaného
1 stredne veľká cibuľa, nakrájaná
3 šálky zeleninového vývaru
½ šálky bieleho vína
6 polievkových lyžíc píniových orechov
trochu worcesterskej alebo sójovej omáčky
½ šálky syra feta
jadrá z granátového jablka na ozdobenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Karfiolová polievková zmes (400 g)
2 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku, prelisovaného
1 stredne veľká cibuľa, nakrájaná
3 šálky zeleninového vývaru
½ šálky bieleho vína
6 polievkových lyžíc píniových orechov
trochu worcesterskej alebo sójovej omáčky
½ šálky syra feta
jadrá z granátového jablka na ozdobenie
2 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku, prelisovaného
1 stredne veľká cibuľa, nakrájaná
3 šálky zeleninového vývaru
½ šálky bieleho vína
6 polievkových lyžíc píniových orechov
trochu worcesterskej alebo sójovej omáčky
½ šálky syra feta
jadrá z granátového jablka na ozdobenie
- krok 1Vo veľkom hrnci na olivovom oleji restujeme cesnak a cibuľu cca 4 – 5 minút.
- krok 2Pridáme víno a zeleninový vývar a privedieme k varu. Necháme variť cca 10 minút, aby sa alkohol vyvaril.
- krok 3Potom pridáme celé balenie Bonduelle polievkovej zmesi a varíme 3 minúty, kým zelenina nezmäkne.
- krok 4Medzitým na panvici orestujeme píniové oriešky. Potom 3 PL restovaných orieškov pridáme do polievky a všetko dobre rozmixujeme tyčovým mixérom.
- krok 5Podávame posypané semienkami z granátového jablka a zvyšnými orieškami.
- krok 6BON APPÉTIT!
Objavte tiež…