1. >Recepty
  2. >Pikantná indická šošovka s batátovými zemiakmi

Pikantná indická šošovka s batátovými zemiakmi

Stredné
2 osôb
20 min
15 min
Ingrediencie
pre 2 osôby
1x Bon Menu India

400 g ošúpaných a nastrúhaných sladkých zemiakov

2 rozdrvené strúčiky cesnaku

3 vajcia

1 polievková lyžica hladkej múky

1 čajová lyžička kari korenia

štipka soli a korenia

olej
ingrediencie pre 2 osôb
1x Bon Menu India

400 g ošúpaných a nastrúhaných sladkých zemiakov

2 rozdrvené strúčiky cesnaku

3 vajcia

1 polievková lyžica hladkej múky

1 čajová lyžička kari korenia

štipka soli a korenia

olej
  1. krok 1
    Pripravené sladké zemiaky zmiešame v miske s vajíčkami, cesnakom a korením a nakoniec pridáme múku.
  2. krok 2
    Necháme niekoľko minút odpočívať a medzitým rozohrejeme panvicu s olejom.
  3. krok 3
    Lyžicou rovnomerne rozprostrieme cesto a opekáme z každej strany dozlatista zhruba 2 - 3 minúty.
  4. krok 4
    Servírujeme s ľahko prehriatym Bon Menu Indie.
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda