Pikantný pečený cícer
Jednoduché
1 človek
45 min
Lacné
Ingrediencie
pre 1 osobu
1 balenie Bonduelle mini cícer
½ polievkovej lyžice sladkej alebo údenej papriky
½ čajovej lyžičky rímskej rasce
1 čajová lyžička vločiek čili alebo 2 rozdrvené sušené čili papričky
1 čajová lyžička medu alebo javorového sirupu
šťava z 1 citróna
olivový olej
soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
½ polievkovej lyžice sladkej alebo údenej papriky
½ čajovej lyžičky rímskej rasce
1 čajová lyžička vločiek čili alebo 2 rozdrvené sušené čili papričky
1 čajová lyžička medu alebo javorového sirupu
šťava z 1 citróna
olivový olej
soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
ingrediencie pre 1 osobu
1 balenie Bonduelle mini cícer
½ polievkovej lyžice sladkej alebo údenej papriky
½ čajovej lyžičky rímskej rasce
1 čajová lyžička vločiek čili alebo 2 rozdrvené sušené čili papričky
1 čajová lyžička medu alebo javorového sirupu
šťava z 1 citróna
olivový olej
soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
½ polievkovej lyžice sladkej alebo údenej papriky
½ čajovej lyžičky rímskej rasce
1 čajová lyžička vločiek čili alebo 2 rozdrvené sušené čili papričky
1 čajová lyžička medu alebo javorového sirupu
šťava z 1 citróna
olivový olej
soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
- krok 1Rúru predhrejeme na 200 ˚C (plynovú na stupeň číslo 4).
- krok 2Scedený cícer presypeme do misky, pridáme rímsku rascu, papriku, vločky čili, čierne korenie, soľ, javorový sirup alebo med a olivový olej. Všetko rukami dobre premiešame.
- krok 3Položíme na plech a pečieme asi 45 minút, až je cícer zlatistý a chrumkavý.
- krok 4BON APPÉTIT!
Objavte tiež…