1. >Recepty
  2. >Pikantný pečený cícer

Pikantný pečený cícer

Jednoduché
1 človek
45 min
Lacné
Ingrediencie
pre 1 osobu
1 balenie Bonduelle mini cícer

½ polievkovej lyžice sladkej alebo údenej papriky

½ čajovej lyžičky rímskej rasce

1 čajová lyžička vločiek čili alebo 2 rozdrvené sušené čili papričky

1 čajová lyžička medu alebo javorového sirupu

šťava z 1 citróna

olivový olej

soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
ingrediencie pre 1 osobu
1 balenie Bonduelle mini cícer

½ polievkovej lyžice sladkej alebo údenej papriky

½ čajovej lyžičky rímskej rasce

1 čajová lyžička vločiek čili alebo 2 rozdrvené sušené čili papričky

1 čajová lyžička medu alebo javorového sirupu

šťava z 1 citróna

olivový olej

soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
  1. krok 1
    Rúru predhrejeme na 200 ˚C (plynovú na stupeň číslo 4).
  2. krok 2
    Scedený cícer presypeme do misky, pridáme rímsku rascu, papriku, vločky čili, čierne korenie, soľ, javorový sirup alebo med a olivový olej. Všetko rukami dobre premiešame.
  3. krok 3
    Položíme na plech a pečieme asi 45 minút, až je cícer zlatistý a chrumkavý.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda